CUPA MOȘ CRĂCIUN - 2017. RUGBY-TAG LA CHIȘINĂU

La sfârşitul săptămânii trecute, Asociaţia Municipală de Rugby Chișînău în colaborare cu Federația Sportivă Națională de Rugby a Moldovei a organizat prima ediție a turneului “Cupa Moş Crăciun” – competiţie juvenilă la Rugby-TAG!

Desfăşurată pe stadionul Complexului Sportiv al UTM (fostul stadion MEZON), competiţia nu a fost lipsită de momente frumoase, emoţiile copiilor fiind mai presus de orice.Evenimentul a adunat echipe din Chisnau, Tiraspol și din țară, formate din copii cu vârste între 5 și 14 ani. A participat echipe de fete, care a jucat cu curaj chiar și împotriva echipelor de baieți. În total la eveniment fiind prezenți peste 150 de copii.

”Este ultima competiție la nivelul copiilor organizată de Asociația Municipală de Rugby Chișînău în acest an și ne-am dorit că aceast ultim turneu să fie o bucurie pentru toți copii care practică acest frumos sport. Moș Crăciun, că de altfel vinovatul principalul, a venit încărcat cu daruri și plin de suprize. De asemenea, încheind acest an competițional, dorim să le urăm copiilor și părinților acestora multă sanatatate și un An Nou Fericit”, a declarat Alexandru Șișcan, Președintele AMR Chișinău.


Galerie foto realizată de Vladimir Șandrâghin.
Cupa Mos Craciun