HAIDUCII CÂSTIGĂ CHALLENGE CUP LA U18 MEN'S SEVENS TROPHY 2017

La Esztergom s-a disputat etapa finală din cadrul Rugby Europe U18 Men's Sevens Trophy, al doilea esalon valoric continental, unde echipa nationala de rugby 7 condusă de Nicolaie Bragarenco a ocupat pozitia a noua.

In prima zi a competitiei, Moldova a evoluat in Grupa A, una extrem de echilibrata. Debutul pentru baieții noștri a insemnat o înfîngere impotriva Sloveniei scor 12-24, ca apoi să cedăm la limită 17-19 Danemarcei. A urmat în final partida cu Monaco în care am condus la pauza cu 12-7, că în repriza secundă adversarii să revină spectaculos și să stabilească un scor final de 12-24.

Slovenia a castigat Grupa A, iar Danemarca s-a clasat pe pozitia secunda devansand Monaco. Haiducii la rândul lor au ocupat ultima poziție, astfel ca parcursul nostru a continuat in lupta pentru Challenge Cup.

In a doua zi a competitiei, adversara noastră în semifinale locurilor 9-12, am intalnitAndora, pe care am devansat-o cu scorul de 28-17.

Meciul decisiv pentru Challenge Cup, a fost o disputa intre Moldova și Slovacia pe care am invins-o cu 31-0.

Prima pozitie in clasamentul general a revenit Ukrainei care in finala a trecut de Suedia cu rezultatul de 24-5, medaliile de bronz revenind Danemarcei invingatoare cu 22-10 in fata gazdei Ungaria.

Clasament general U18 Men's Sevens Trophy:

1. UKRAINA

2. SUEDIA

3. DANEMARCA

4. UNGARIA

5. LATVIA

6. ELVETIA

7. SLOVENIA

8. MONACO

9. MOLDOVA

10.SLOVACIA

11.BULGARIA

12.ANDORA

Sursa foto: rugbyeurope.eu