CUVINTUL PREȘEDINTELUI

Stimaţi iubitori ai jocului cu balonul oval,

Bine aţi venit pe site-ul Federaţiei Sportive Naţionale de Rugby din Republica Moldova, locul unde toţi cei interesaţi pot cunoaşte funcţionarea şi activităţile desfăşurate de Federaţie.

Organizaţia noastră se bazează în primul rând pe unitatea membrilor, în condiţiile confruntării cu provocările zilelor noastre şi pe convingerea că rugby-ul este un pilon strategic pentru redresarea sportului în Republica Moldova. În cadrul acestei abordări, portalul nostru se poziţionează că un instrument flexibil şi util, care se doreşte să fie o baza de referinţă pentru toţi cei care sunt interesaţi sau care nemijlocit participă activ la dezvoltarea acestui sport.

De-a lungul istoriei noastre, FSNR s-a impus ca o organizaţie puternică şi responsabilă, acţionând întotdeauna în apărarea intereselor legitime ale membrilor săi.

După cum veţi vedea în cadrul acestui site, domeniile de activitate ale FSNRRM sunt numeroase, însă un accent deosebit se pune pe rolul nostru de purtător de cuvânt al conglomeratului numit RUGBY MOLDOVA, pentru că vocea acestora să fie auzită de Ministerul de resort. De asemenea, ne propunem să sprijinim promovarea rugby-lui şi să devenim lider de imagine al sportului din Moldova, printr-o prezenţa activă în toate mediile de promovare.

Rugbyul din Republica Moldova arată în fiecare zi că este dispus să preia mari provocări, iar de pe această platforma avem responsabilitatea de a clarifica problemele cu care ne confruntăm şi de a comunica propunerile noastre celor care ne urmăresc, susțin sau poate chiar ne critică.

Cu speranţa că acest canal de comunicare al Federaţiei va deveni o sursă de propuneri utile şi inovatoare, care să contribuie la redresarea rugby-ului din Republica Moldova, vom persista în căutarea de modalităţi de a ne apropia de membrii şi colegii noştri, toţi profesionişti de altfel.

În calitatea mea de Preşedinte al Federaţiei Sportive Naţionale de Rugby din Republica Moldova, va mulţumesc pentru susținere şi sper că informaţiile pe care le veţi găsi aici să va fie de mare ajutor.

Cotruta Alexei,

Preşedinte FSNR