DUMITRU ARHIP LA SAPTAMINA SPORTIVA CU MIHAI SANDU. VIDEO

Jucatorul echipei naţionale de rugby a Moldovei, Dumitru Arhip, este invitatul lui Mihai Sandu în ediţia de luni, 26 iunie, a emisiunii „Săptămâna Sportivă”. Aflăm, de la invitatul de marcă cum a fost sezonul din Țara Galilor, cauza accidentarilor, noul contract și ce aşteptări sunt de la tânăra genarație.

Emisiunea ”Săptamâna Sportivă” reflectă cele mai importante evenimente din domeniul sportului autohton și internațional. Emisiunea are o rubrică tradițională: retrospectiva săptamânii - un scurt rezumat al celor mai importante activități sportive și rubrica evenimentele săptămânii. Fiecare ediție are un singur sau mai mulți invitați de marcă: sportivi ori reprezentanți ai federațiilor de profil.

ARHIP DUMITRU

 
12 noiembrie 1988
 

Jucător de rugby la echipa galeză Ospreys pe postul de pilier (prop) sau taloneur (hooker). Este jucător de bază la echipa națională de rugby a Republicii Moldova.

A mai evoluat la echipele Bluemarine Chișinău, CS Dinamo București, Enisei-STM Krasnoiarsk cu care in 2012 a devenit campion al Rusiei și Bridgend Ravens.

În anul 2012 a fost desemnat cel mai bun rugbist din Republica Moldova.